divendres, 8 de febrer del 2008

El BLOC denúncia que el PP d'Albalat dels Sorells s'adjudica el 86,5% de les indemnitzacions

D'un total consignat de 81.676 € al voltant de 70.700 € serà el que percebran els regidors del PP per indemnitzacions per assistència a plenaris i reunions i indemnització per grups, segons es desprén de la proposta dels Populars en el passat ple ordinari.

En el passat Ple Ordinari celebrat el 31 de gener, els populars van aprovar les retribucions als regidors de la corporació. Este punt no va estar exempt de polèmica, ja que el primer edil Vicente Almenar va realitzar una proposta d'indemnització uns dies abans en diverses reunions on cap portaveu, ni el del seu mateix grup, va recolzar esta iniciativa de l'Alcalde.
Este fet denota segons declara Nicolau Claramunt, portaveu del BLOC en l'Ajuntament “que les diferències entre l'Alcalde i els seus 6 regidors en compte de retallar-se, van en augment.” Situació que segons el portaveu de l'oposició, “portarà a un carrer sense eixida al govern d'Albalat, que algun dia hauran de resoldre d'una manera o d'una altra”.
Sobre les indemnitzacions per assistència i assignacions als grups municipals, el portaveu del BLOC declara que “El BLOC sempre hem defés que les assignacions per assistència a Plenaris i reunions havien de ser les mateixes per a tots els regidors, ja que tots assistixen per igual. Un altre cas serien les indemnitzacions per dedicació que l'equip de govern poguera posar-se.” En este punt, declara el portaveu de l'oposició, “serien els regidors del govern qui haurien de valorar la seua dedicació i la funció del BLOC valorar si el treball realitzat correspon amb dites assignacions.” Finalment el portaveu del BLOC els recorda que “el PP havent obtingut el 52,5% dels vots en les anteriors eleccions, rebrà el 86,5 % del total de les indemnitzacions”

Font: http://www.valencianoticias.com/noticias/el-bloc-denuncia-que-el-pp-d-039-albalat-dels-sorells-s-039-adjudica-el-86-5-de-les-indemni