dilluns, 12 de maig del 2008

L´Associació Cultural Allegro completa el palmarés del Certamen de Bandes

Alboraia i Manuel ja van guanyar dissabte en les seccions primera i segona

Levante-EMV, València
L´Associació Cultural Allegro de València es va fer ahir amb el primer premi i la menció d´honor de la tercera secció del Certamen Provincial de Bandes, que pel matí va celebrar al Palau de la Música de València la fase final de la competició. Allegro va compartir el primer premi amb la la Societat Musical La Unió de Tres Forques de València, segons la puntuació del jurat, i la tercera aspirant, la Unió Musical de Albalat dels Sorells, es va haver de conformar amb el segon premi.
El diputat de Cultura, Salvador Enguix, va ser l´encarregat de lliurar els premis de les diferents seccions. A més d´Allegro, i com ja havia informat ahir aquest diari, la Sociedad Musical d´Alboraya i l´Agrupació Musical de Manuel van compartir palmarés, en les seccions primera i segona, respectivament, d´aquest XXXII Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València.
L´actuació de l´Orquestra Simfònica La Valldigna de Tavernes de la Valldigna, com a agrupació musical convidada, va posar punt i final a un intens cap de setmana de música en directe, i va donar pas al lliurament dels premis.
El diputat de Cultura va presidir el jurat del certamen, que va estar in tegrat també pels següents vocals: Salvador Chuliá Hernandez, José Pla Herrero, Francisco Grau Vegara, Francisco Tamarit Fayos i Roberto Trinidad.
La Banda Federal enceta l´aniversari de la Federació de Societats Musicals
Un concert de la Banda Federal a Peníscola va iniciar ahir els actes de celebració del 40é aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Els músics de la formació van interpretar un repertori variat, donant el tret d´eixida a les celebracions. Al llarg dels pròxims mesos se celebrarà una exposició itinerant i diversos actes per a festejar els 40 anys de vida d´una federació que agrupa a més de 40.000 músics.



Font: http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008051200_18_445036__Panorama-LAssociacio-Cultural-Allegro-completa-palmares-Certamen-Bandes