dimecres, 30 de març del 2011

El BLOC d’Albalat dels Sorells denuncia que el PP ha mimant als promotors mentre s’ha oblidat del comerç i la indústria del poble.

La falta de sol industrial a preu competitiu a Albalat dels Sorells ha fet que alguns tallers i fàbriques d’Albalat dels Sorells buscaren opcions més rendibles i econòmiques als polígons industrials dels pobles costat.

Això es el que ha denunciat Nicolau Claramunt portaveu del BLOC d’Albalat dels Sorells i pròxim candidat a l’alcaldia. Claramunt ha declarat que “El PP du governant 12 anys el nostre Ajuntament, i eixe és el balanç de la seua política per potenciar la indústria i el comerç a Albalat: LA MAJORIA DE LES EMPRESES D’ALBALAT SE N’ ESTAN ANANT FORA. El PP no ha pres ninguna mesura per a evitar que les empreses que van nàixer al nostre poble es queden al poble.”

El regidor valencianista recorda que el BLOC va presentar una proposta per a que es creara una Agència de Desenvolupament i Foment Econòmic Local amb una dotació econòmica mínima de 100.000 euros. L’objectiu d’esta proposta era fomentar la creació d’ocupació, frenar l’augment d’aturats, afavorir la reinserció laboral dels desocupats, donar suport als col•lectius més vulnerables, disminuir l’atur de llarga durada i potenciar la creació d’auto ocupació a Albalat. El PP va votar en contra d’esta iniciativa del BLOC.

Per a Nicolau, la política del PP ha segut afavorir els promotors, facilitar-los les coses, fins i tot enderrocant indústria que estava consolidada. I què ha aconseguit el PP, que a Albalat no hi haja sol industrial a preu competitiu i que les empreses del poble busquen altres alternatives més econòmiques. I així el poble perd valor i ingressos.

Claramunt recorda que a hores d’ara, encara queden empreses ubicades al poble, i se’ls ha de donar una solució. El BLOC vol que es queden al nostre poble, i per això s’ha de negociar amb elles i donar-los facilitats i solucions.


Font: http://www.valencianoticias.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

mientras el Bloc no sea capaz de comunicarse también en castellano, no cuente con mi voto. Soy castellanoparlante y no me siento representado por el. No me parece mal que se exprese en valenciano, pero el castellano también es un idioma de la comunidad valenciana y estoy en contra de toda discriminación, por supuesto de las negativas.

Anònim ha dit...

Pues no els votes. Tan simple com això. Així que vosté no vorà TV1, TV2, Antena 3, la 4, tele 5, la sexta, tele siete, no llegirà el levante, ni las provincias, per que estan escrits en castellà i com vosté ha dit està en contra de tota discriminació, per supossat de les negatives.

vicent ha dit...

Para anónimo 1:
formo parte del BLOC desde hace mucho y como ves, no tengo ningún problema en expresarme "TAMBIEN EN CASTELLANO".
De momento, si tu argumento para no votar al BLOC se limita a la lengua que utilizamos normalmente, ya ves que podemos y sabemos utilizar el castellano.
De todos modos, casi prefiero que nos sigas discriminando y no nos votes, porque la gente como tu (con ese nivel de tolerancia tan alto) creo que no nos interesa en absoluto. Per tant, pots anar-te'n, com diem "amigablement", A FER LA MÀ.