dimecres, 23 de març del 2011

El BLOC exigeix que la Generalitat de Francisco Camps comence les obres del Carrer Major d’Albalat dels Sorells










Al maig de 2007, just durant els dies de campanya electoral, es va inaugurar el desdoblament de l’antiga carretera de Barcelona al seu pas per Albalat dels Sorells. Era una antiga reivindicació del poble d’Albalat, que havia patit el trànsit de l’antiga N-340 que travessava tot el casc urbà. Estos quatre anys de desdoblament han fet que la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Albalat millore i molt. La densitat del trànsit ha disminuït moltíssim, els sorolls també, la contaminació, ha millorar la seguretat.

Però segons Nicolau Claramunt, portaveu del BLOC i candidat a l’alcaldia, “una vegada més el PP s’ha quedat a mig camí. Perquè el primer pas era traure el trànsit del casc urbà, però el segon i fonamental és reordenar el carrer major i convertir-lo en un bulevard agradable, amb voreres amples, arbres, bancs per seure, papereres, etc.”

Claramunt assegura que “el Partit Popular del Sr. Camps es va comprometre a fer i pagar les obres de millora del principal carrer del poble. De fet, en els pressupostos de la Generalitat de 2009, va aparèixer una partida de 275.000 euros per a les obres de millora i condicionament del Carrer Major, però allí vam perdre la pista d’este tema.

Han passat quatre anys i el Sr. Francisco Camps s’ha oblidat dels Albalatans i Albalatanes, el PP i el Sr. Camps pareix que només tenen diners per als grans events. Allí estan soterrats els diners que han fet que el meu poble no tinga un carrer major en condicions, un carrer que gastem tots els habitants i durant tots els dies de l’any. Ha conclòs Nicolau.


Font: www.valencianoticias.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeee, que ya pasem de 10000 visites en noticies albalat.

el partit popular no te dines ni pa fer cantar a un sego, que dia m´aguelo.
Molta palla, y poc de gra.