dilluns, 17 de novembre de 2008

Albalat dels Sorells reduce la asignación por ir a plenos

El alcalde de Albalat dels Sorells, José Rafael Tamarit, ha explicado la moción que el grupo municipal del PP llevará al próximo pleno por la que "se reducen las asignaciones que hasta ahora venían cobrando los concejales del gobierno y la oposición por asistencia a plenos y comisiones.

Los concejales del equipo de gobierno y los portavoces de los grupos de la oposición cobraban 150 euros, mientras que los concejales de la oposición sin portavocía percibían 70 euros, y ahora serán 50, tanto para unos como para otros. La medida va a suponer un ahorro para las arcas municipales de más de 10.000 euros que servirán para aliviar el gasto corriente.
Font:

4 comentaris:

Noticies Albalat dels Sorells ha dit...

Primer de tot, la informació no es correcta, l’Alcalde i el portaveu de l’equip de govern cobraven 155 € per ple, els regidors de l’equip de govern 150 € per ple, els portaveus de l’oposició 75 € i els regidors de l’oposició 70 €

Ara passaran a cobrar tots 50 € si, però lo que no diu el sr Alcalde es que les reunions de treball de l’equip de govern cobraran 80 €, més que un ple. Son més importants les reunions de treball de l’equip de govern que el plenari de la corporació per a cobrar més? Quantes reunions de treball de l’equip de govern van a fer, una, dos, cent, docentes?
Sabeu que es el que cobraran els regidors de l’oposició per les reunions de treball amb l’equip de govern? 20 € per reunió. Es a dir el PP considera mes important una reunió de treball de govern que una reunió de treball dels portaveus dels grups polítics.

Açò me pareix que es una rabieta per algo... no tindrà res a vore amb la moció que el BLOC ha presentat per a que tots els regidors cobren el mateix per assistència i hem presentat una resolució dels tribunals que avala esta proposta.

mollet ha dit...

Pues ja està tot dit: si "se reducen las asignaciones...y la medida va a suponer un ahorro de más de 10000 euros", se trata de esperar i vore. L'any que ve, demaneu evolució de despesa de la partida pressupostaria corresponent, i comparant-la en la d'enguany i la de l'any passat, a vore si és cert o és un "farol" del PP.

jose ramon ha dit...

Oye: y del expediente disciplinario a los policias, ¿nunca más se supo?

Noticies Albalat dels Sorells ha dit...

Hola José Ramon, el BLOC ha presentat una moció per a que ens deixen vore l'expedient que l'alcalde va obrir als policies, ja que se'ns va denegar. Al ple del proper dijous també farem una pregunta per a vore com està l'expedient.