dimarts, 17 de juny del 2008

REVERENDO MOE SUBCAMPIONS DEL PROGRAMA “TU SI QUE VALES”


REVERENDO MOE comença el seu camí l'any 2000, quan 4 jóvens de valència i l'horta nord, es proposen iniciar un projecte musical basat en la il·lusió, el treball, i per què no dir-ho, en la poca experiència instrumental que tenien en aquell moment.

Uns quants temes compostos per un d'ells bastarien per a donar la força i espenta necessària per a començar l'aventura.

No va ser fins a setembre del 2002 quan després de 2 anys de llargs assajos i classes particulars, debuten en la casa jove del Puig .

L'any 2003 es grava la 1a maqueta de la banda; Sueños de sal.

Però seria l'any 2004 quan el grup veuria reconeguts els seus esforços, arribant a les finals de concursos com "el club a la nostra marxa" (2 classificat) i "València en pop", sent triat entre més de 60 grups, un dels 8 premiats amb la gravació d'un cd conjunt.

En eixe mateix any, un tema del grup és triat per a gravar una sintonia per al programa "QUISIERA SER" de l'emissora de ràdio 97.7 VALÈNCIA, dirigida per Enrique Gines.

L'any 2006,el grup autoedita el seu primer disc, anomenat " fotogramas de mi vida ", que fins al moment és el projecte més ambiciós de la banda, ja que ha suposat un gran esforç econòmic i humà,

També este mateix any la banda és seleccionada entre mes de 120 de tota la comunitat per a la final del concurs "rock en falles.com", on rep el premi a la millor versió per "solo pienso en ti" de Víctor Manuel.

En este moment i després de la grata experiència en el programa de TELE CINCO " TU SI QUE VALES " on el grup ha quedat subcampió de la 5a edició.

A hores d'ara estan realitzant la gravació del single " a contracorriente " que servirà com a promoció del nou disc que s'editarà en breu.

Finalment indicar que el grup té nova web ( reverendomoe.com ) en la que es podrà descarregar el single " a contracorrent " i es podrà veure els pròxims concerts a realitzar per la banda.

http://www.gente5.telecinco.es/encuestas/224.shtml DES D’ACÍ POTS VOTAR I VORE EL RANKING

http://youtube.com/watch?v=HRXvyXxWrsA YOUTUBE, EL VIDEO.



Font. www.hortaaldia.net