dilluns, 7 de febrer de 2011

El PP d’Albalat dels Sorells incompleix l’acord de celebracions de Plens


El BLOC ha presentat per registre d’entrada de l’Ajuntament d’Albalat un escrit de queixa davant l’incompliment de l’equip de govern del PP de convocar Ple ordinari l’últim dimecres de gener tal i com marca l’acord pres per ells a principi de legislatura de celebracions de Plenaris.

Segons Nicolau Claramunt regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells, “el PP va aprovar en solitari el celebrar Plens cada 3 mesos aplicant la seua majoria absoluta. Tot i ser una proposta d'ells, el PP no respecta el que van votar i apliquen les normes com els ve en gana, no només en este cas, també en molts altres aspectes de la vida política del poble.”

El regidor valencianista afirma que “ no és la primera vegada que el PP incompleix la seua imposició.” Segons Claramunt el PP aplica la majoria absoluta incomplint acords, normes i algunes vegades ha xafat el límit de la legalitat en algunes de les seues actuacions i acords. “el PP sempre ha aplicat trampes legals per a entorpir la feina de control i fiscalització del BLOC a les seues actuacions”

Nicolau lamenta este modus operandi del PP que pareix ser norma de manual a totes les institucions on governa el Partit Popular. També a les Corts Valencianes el BLOC pateix esta ocultació de dades i documents com així ho ha denunciat Enric Morera Síndic del BLOC a les Corts. “qui no és transparent és que alguna cosa te que amagar”