dilluns, 28 de setembre del 2009

OCTUBRE CULTURAL DE "EL PORTALET"


L'Associació Cultural "El Portalet" ha organitzat per al proper mes, "l'octubre cultural".

DIA 2 D'OCTUBRE: CONCERT DE PEP GIMENO "EL BOTIFARRA" A L'ESPAI CULTURAL

DIA 16 D'OCTUBRE: CONCERT DEL GRUP DE MUSICA FOLCK "ARTAICA" A L'ESPAI CULTURAL

DIA 30 D'OCTUBRE: HOMENATGE AL CLUB DE PILOTA D'ALBALAT I A LA SEGONA PROMOCIÓ DE LA LÍNIA EN VALENCIÀ.

2 comentaris:

mollet ha dit...

Encara no hi ha cap comentari, i ja han passat 9 dies?. Este poble està més mort que l'haca del tio Pasqualo.
No conec a ningú dels que va anar al concert de Pep que diga que no li va agradar molt.
En tot cas, a tres o quatre que entraren "de gorra" una vegada començat l'acte, i que no mostraven molt d'entusiasme a l'hora d'aplaudir als ARTISTES (en majúscules, perquè així s'ho mereixen), pareix que no els va agradar. Pitjor per a ells!!

Anònim ha dit...

Com que no n'hi ha un altra manera de fer-ho saber, dir-vos que els diners que l'Ajuntament devia a contribuents de IBI rústica de 2007 del poble JA S'HAN TORNAT. Per fí, després de quasi dos anys!!. Per cert, tant mal estaven de diners, o de "liquidesa"? On estàn els regidors de la oposició per controlar tot açò? I com va el tema del cementiri, que han tingut que arrecular? Sembla que a Albalat les relacions "Iglesia-Estado" no són com les de "curia-PP). ¿falta de "sintonia", o sobra de "personalisme autoritari"?. I l'expedient dels policies, qui l'ha de resoldre, el cabo que pegà l'espantà? Tenen que passar dos anys, també?.
Sabeu que lo del PP li ho volen encolomar al Sr. Costa?. Menut secretari, el Sr. Costa... secretari general del PP... amb secretària. Quins secrets, els secrets dels secretaris i secretaries, que eixen fins i tot en els diaris... Cotxes, bolsos, diners en mà, rellotges...
I el nou PGOU, que porta ja més de cinc anys "banbant" amunt i avall, i ni s'aprova ni aprofita ja per a res? Per cert, quin s'aplica el vell o el nou? Misteri... com tants misteris en el poble.
Ara van dient que qui pactarà amb qui quan vinguen eleccions. Maedeusinyor, que diu algú per aci. Pos no queda rés. El que està clar és que ací n'hi ha qui NECESSITA manar, qui VOL manar, qui POT manar si el deixen, qui NO PINTA RÉS, qui ha pintat però ara ja no pinta, qui té pintura però no té pinzells... I tot açò ho aclarirà el poble quan trie el dia de les eleccions. A partir de l'endemà, qui tinga sis regidors a governar... i qui no arribe a sis a fer oposició o a governar depenent de les ajudes dels demés... C'est la vie, que diuen els francessos.