dimecres, 4 de març del 2009

El BLOC d’Albalat dels Sorells al·lega contra la reducció de personal prevista pel PP

Notícies Albalat dels Sorells - El passat 28 de gener el PP va aprovar en sesió plenaria l’amortització d’una plaça d’Administratiu de Tributaria, una plaça d’Auxiliar Administratiu i la reducció de jornada d’altre treballador de l’Ajuntament.
Segons la documentació que es va presentar a aprovació, la motivació que duia a esta reducció de personal, era per “mesures d’estalvi pressupostari”.
El BLOC entenem que en el moment econòmic en el que estem, l’amortització de llocs de treball no es la millor solució per a fer front a la crisi. En un moment en el que l’atur està pujant greument, un ent públic no pot sumar-se a augmentar les xifres d’aturats.
Nicolau Claramunt, portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Albalat ha criticat la doble moral del PP “d’una part critiquen l’augment de l’atur per la ineficàcia de les mesures del govern Socialista a Madrid i d’altra banda, contribueixen a augmentar les llistes d’aturats amb l’acomiadament de dos treballadors de l’Ajuntament”.
En este sentit, el BLOC va demanar per escrit que l’equip de govern indicara quins treballadors de l’Ajuntament son els que ocupen eixes places d’Administratiu de Tributaria i Auxiliar Administratiu que es van a amortitzar. L’Alcalde José Rafael Tamarit Sotomayor va respondre per escrit que “està pendent de concretar els llocs que es van a amortitzar”.
Segons el portaveu del BLOC, “es una broma de mal gust que el PP ens diga que encara no sap quines o quins treballadors de l’Ajuntament van a ser acomiadats”. També ha senyalat que “estem segurs que l’equip de govern sap quins treballadors van a ser acomiadats i per tant el PP ens està mentit”.
Al mateix temps Claramunt critica que “els motius que aporta l’equip de govern resulten insultants quan ha segut el PP qui ha generat un resultat negatiu de -986.612,59 euros, i ara intenten justificar estos acomiadaments per la seua incompetència per a gestionar l’Ajuntament d’Albalat.”
Per estos motius, el BLOC ha presentat una al·legació on demana que no s’amortitzen les places d’Administratiu de tributaria i d’Auxiliar Administratiu i que es busque un altra via per a produir l’estalvi que s’hagués generat amb eixes amortitzacions. “Hi ha altres solucions per a estalviar sense tindre que inflar les llistes d’aturats” conclou Claramunt.



Font: http://www.valencianoticias.com/noticias/el-bloc-d-albalat-dels-sorells-al-lega-contra-la-reduccio-de-personal-prevista-pel-pp

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I, per mesures d'estalvi pressupostari, perquè no "alliberen" de l'"alliberació" a la regidora "alliberada", que encara som molts en el poble que no sabem exactament que collons fà?

Anònim ha dit...

La rao a la teua pregunta anterior est clara. Perque per al gobern es mes important el pacte verbal dintre dels 6 del gobern, de alliberarla i que tinga sou del poble, al no poder tindrel d´atre lloc, que les places a amortisar de treballadors que no son del bunker.

Anònim ha dit...

Alguien me puede contestar, por favor, a:

¿como va el expediente a los policias de Albalat?
¿como va el expediente del PP a los 6 concejales que votaron contra su alcalde y lo tiraron de la alcaldia?
¿de quién es la casa de al lado del bar La Casa, que han dejado que la tiraran toda y hacerla de nuevo a pesar de estar en zona de entorno del Castillo?
¿cuando acabara las obras de urbanizacion Company Puchades?
¿cuando entregaran las obras de espacios del este?
¿cuando pagara Mercadona el millon que dicen que pagara?
¿por que los concejales siguen cobrando si el tema economico en el Ayuntamiento esta tan mal?
¿como esta el tema del cementerio, que van diciendo por ahi que ha aparecido gente con escrituras de propiedad de las casetas y de panteones, y el Ayuntamiento ya ha aprobado la cesion de un solar a la Iglesia porque pensaba que era ella la titular y dueña?
¿por que se acepta una piscina de chapoteo que vale un riñon si no cubre las necesidades del pueblo?
¿a quien le interesa que nos creamos que en el año 2013 seremos en el pueblo las casas que el informe del interventor dice que vamos a ser?

Anònim ha dit...

Com tenen la barra estos del PP de protestar pels cartells del Plan Zapatero, i en l'esglèsia encara està penjat el cartell de la Dipu de quan la varen arreglar quan jo era xicotet?
I els cartells de "los proyectos en marcha" escampats pel poble, i del consultori, que són quasi més grans que les obres fetes, també porten ja més de dos anys penjats

Anònim ha dit...

Más preguntas a contestar:

¿Qué pasa con el transformador del parque Mestre Serrano, que ahora están de obras?
¿Qué pasa con la recalificación bestial del nuevo PGOU?
¿cuántas licencias de obra se han concedido en los dos meses que llevamos de año?
¿No hay nada más urgente, importante y necesario que hacer con el dinero del plan zapatero que un gimnasio? ¿y lo aprueban todos los concejales?
¿cómo va la cesión de la carretera vieja C/Major? ¿o es que Camps se gasta el dinero en trajes y no puede pagar las obras para acondicionarlo y entregarlo al pueblo de Albalat?
¿cuándo van a devolver al pueblo de Albalat lo que es suyo (en metros cuadrados de zona verde que "usaron" para hacer el consultorio? . Porque van ya para ¿6? años...

Anònim ha dit...

Òstia, lancarregat dasó podria ficar el rellonge en hora, que me torne locoooooooo. ¿Com potser que la chent escriga per el mati? ¿que no trevalla ningú en este poble o sou tots funsionaris?

Anònim ha dit...

que es lo que se van a ahorrar si tiran a estos dos trabajadores ¿30.000 €?, y hasta llegar a los 900.000 y pico del agujero que.
Que piquen piedra estos sinverguenzas que han gestionado de pena las arcas municipales.
Como se hacia antes, trabajar a fatiga para pagar la deuda.
Gracias por dejarme escribir este mensaje.