dimarts, 3 de març del 2009

Barana Teatro cuelga el cartel de “no hay localidades” con la obra “Il rescato de Belladona”


Notícies Foios - El passat 28 de febrer i 1 de març, la companyia Barana Teatre, va aconseguir omplir el teatre municipal de Foios amb la seua segon obra “Il rescato de Belladona” i penjar, per dos dies consecutius el cartell de “No hi ha localitats”.
Obra escrita per Joan Soler i dirigida per Lluna Albert en la que tres joglars en un univers màgic desenvolupen l’aventura d’un conte de fades, cruels tirans, princeses, dragons i un heroi disposat a viure una aventura per a rescatar la seua amada.
Els tres actors, Carmelo Soler, Luis Guerrero i Joan Soler, manegen la desmesura, fan el paperot i aguaiten sense por a la comèdia de l’error. Aquestos autèntics joglars disparatats, genis del fracàs i virtuosos de l’errata, posen en escena un munt de personatges que arranquen la rialla als espectadors.
La il•luminació i vestuari, aconsegueixen enganxar l'espectador creant l’ambientació perfecta per ajudar a introduir-se en la trama de la història. Açò juntament amb l’encertada interpretació dels actors, generen la rialla continua durant tot l’espectacle donant pas a un final simplement diferent.

Aquest últim espectacle dels Barana apunta a èxit dins dels circuits de teatre.





Noticias Foios - El pasado 28 de febrero y 1 de marzo, la compañía Barana Teatro, consiguió llenar el teatro municipal de Foios con su segunda obra “Il rescato de Belladona” y colgar, por dos días consecutivos el cartel de “no hay localidades”.

Obra escrita por Joan Soler y dirigida por Lluna Albert en la que tres juglares en un universo mágico desarrollan la aventura de un cuento de hadas, crueles tiranos, princesas, dragones y un héroe dispuesto a vivir una aventura para rescatar a su amada.

Los tres actores, Carmelo Soler, Luis Guerrero y Joan Soler, manejan la desmesura, hacen el papelón y acechan sin miedo a la comedia de l’error. Estos auténticos juglares disparatados, genios del fracaso y virtuosos de l’errata, ponen en escena varios personajes que arrancan la risa a los espectadores.

La iluminación y vestuario consiguen atrapar al espectador creando la ambientación perfecta para ayudar a introducirse en la trama de la historia. Esto junto con una acertada interpretación de los actores, generan la risa continúa durante todo el espectáculo dando paso a un final simplemente diferente.

Este último espectáculo de los Barana apunta a éxito dentro de los circuitos de teatro.


Font: Valencia Noticias. http://www.valencianoticias.com/noticias/barana-teatro-cuelga-el-cartel-de-no-hay-localidades-con-la-obra-il-rescato-de-belladona

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Solo dos palabras...

IM - PRESIONANTE

y la pregunta es: ¿por que estrenan en Foyos y no en Albalat?

Anònim ha dit...

No me parece serio que el representante del bloc aparezca haciendo el "tonto", sin ofender, en una obra de teatro. creo que no beneficia en nada su imagen.
Es una critica o sugerencia.

Anònim ha dit...

A vore, "M", si t'ho faig curtet, perquè has demostrat la poca afició a la cultura que tens dient el que has dit: que Colau faça un paper en una obra de teatre ON ES FA EL TONTO (millor dit, el mut), no vol dir que APAREGA FENT EL TONTO; de vegades, demostra ser més "listo" el que es fa el "tonto" que, qui com tu, VA DE LISTO. Val més la pena que, un altre cop, faces de mut i no digues "bobaes".

Anònim ha dit...

Maedeuuuuuu... en este poble hi ha de tot. Ara resulta que si estas de regidor no pots fer certes coses.

Xe deixeu que faça el que li done la gana.

Per cert...

...este no farà com l'altre, que se fue a Valensia para ser artista y nunca más se supo...

Anònim ha dit...

La obra va estar impresionat una baralla de humor, ingení i originalitat representada per uns grans actors amb molt de futur.
Per cert, el senyor interesant, va ser la interepretacio mes canyera que mai hem vist, a mes es el millor regidor de esquerra de tota la historia del poble.Prenguen bona nota la gent de la critica popular. Enhorabona Baranes.