dijous, 23 d’octubre del 2008

ARTICLE D'OPINIÓ: "Hipocresia política a Albalat dels Sorells"

Albalat dels Sorells- "Hipocresia a Albalat dels Sorells" és el títol de l'article d'opinió escrit per Nicolau Claramunt, Regidor del BLOC a l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells.


Article d'opinió des d'Albalat dels Sorells- Com tots coneixereu, el passat dissabte 2 regidors del PP juntament amb els regidors del PSOE van presentar una moció de censura al Popular José Manuel Peralta a La Pobla de Farnals.
D'entre els motius que s'al·legava per a presentar la moció de censura destaquen les “actituds dictatorials i humiliants” de l'alcalde, el “deteriorament de la situació política, l'alteració de la convivència veïnal, el desgovern municipal i la falta de concreció per a la reazlització d'un projecte de municipi viable i de futur”.
A Albalat dels Sorells coneguem ben be esta cançoneta, si recordeu, 6 regidors del PP van presentar una moció de censura, amb els mateixos arguments que la de La Pobla, contra l'Alcalde popular Vicente Almenar, el resultat d'eixa moció va ser l'elecció de José Rafael Tamarit con nou alcalde popular d'Albalat desl Sorells.
El que no es pot entendre es com el sr. José Rafael Tamarit Sotomayor que va presentar una moció de censura contra Vicente Almenar pels mateixos motius pels quals ara s'ha presentat contra Peralta apareix en una concentració donant recolzament a este últim.
Tinga en conte Sr. Tamarit que hi ha dos companys del seu partit, el PP, que a La Pobla han recolzat eixa moció, que estan farts de certes actituds, com vosté ho estava ací a Albalat. No son els mateixos motius? No s'havia deteriorat la situació política a Albalat? No estavem farts de la prepotència de l'anterior Alcalde? I per qué a un li presenta una moció de censura i a l'altre l'abraça i el recolza? Que ha canviat, a més del poble sr. Tamarit?
Això només te una denominació HIPOCRESIA POLÍTICA. Pels mateixos motius, a un el tira i a l'altre va a recolzar-lo. El PP aplica diferent vara de mesurar depenent dels seus interessos de partit. Vergonyos.
Per cert, com podeu vore, el PP i el PSOE també es posen d'acord.

Font:http://www.valencianoticias.com/noticias/article-d-039-opinio-quot-hipocresia-politica-albalat-dels-sorells-quot