dijous, 11 de desembre de 2008

Albalat celebra en calderes per a 3.000 comensals la tradicional pujada del Crist de les Animes

Albalat dels Sorells celebra com es tradicional cada primer diumenge de diciembre, la pujada de Santíssim Crist de les Animes a la seua capella del cementeri.
L'acte tingué lloc el diumenge 7 de desembre. Després de la celebració de la missa major a l'esglesia de la localitat, les autoritats acompanyants de veïns de la localitat i de l'Horta Nord participaren en la tradicional pujada.

Seguidament l'Ajuntament va convidar a tota la població al tradicional menjar de la Caldera. En total es feren més de 30 calderes que donaren de menjar a més de 2.800 persones.

Font: http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=264575

12 comentaris:

fallero ha dit...

Sau anterat que els autors volen cobrar per la musica de les falles? Isos tenen que ser de Madrid segur, y no an vist una falla en sa vida ni saben lo ques. Pero si les falles sinse musica son com un rot sinse ruido. Primer comenzaren en voler llevar els tronaors. Avoldran que els falleros anem desfilant sinse musica per el carrer. Aso no se com va a acabar, pero pinta mal.

llauraor ha dit...

Si es que entre els de Madrid y els catalans mos eu volen furtar tot. Y lo de la taroncha, que digau? Encara no e sentit protestar a dingú per la ruina ques la taroncha, que mos costa dines de la bolchaca. Si questem arreglats. Entre uns i atres, no isim de polleguera. Nomes sanrecorden dels valensians pa demanarmos el vot y despues si te he visto no me acuerdo. Ara, que enca mos pasa poc, per imbesils.

albalatà ha dit...

Tres mil calderes?. Tres mil garrotaes, es lo que fa falta. Que no saben que fer en els diners, o que?. Ara després que vinguen plorant que no tenen... Ja els anava jo a donar, ja.

Franco ha dit...

Españoles todos....

granera ha dit...

Òstia, Franco no s'havia mort?

palleter ha dit...

Franco si que s'ha mort. Qui no s'ha mort (encara) és Fraga, que diu que "los nacionalistas habia que colgarlos". A ell si que el penjaria jo, si... però com als pernils, pa "curar-lo".

al lladre ha dit...

Tu si que tens rao, llauraor. Els camions no paren dentrar y deisir carregats de taroncha de lalmasent del Morrero y del Torrentí, y als llauraors la taroncha nomes ens porta que a la ruina. No limporten res a dingu.

dolçainer ha dit...

que els falleros contracten a dolçainers que la música es tradicional i no te drets d'autor i es típic valencià

llaurador frustrat ha dit...

Però ara de que es queixem? però els valencians sempre hem dit que ens governe el PSOE o el PP. I que han fet estos per l'agricultura, la industria i el teixit empresarial valencià? Carregar-se'l. Només els interessa madrid.
Al final acabarem tots servint cocktails als rics que vinguen a vore la copa america, el circuit i l'opera.
Però això es el que volen la majoria de valencians, no?

tararí ha dit...

Pero Fraga és el mateix fill de puta que era ministre quan Franco? I els del PP no demanen la seua dimissió? Quina cara més dura!!

pardaler ha dit...

Algú sap dir qui és l'amo de la casa d'enfront del Castell, que abans era de la Valera (al costat del Bar La Casa)? Perque té que tindre molt d'enchufe en l'Ajuntament, per a que le hagen permés (Ajuntament i Conselleria) tirar-la a terra i fer-la nova. A més a més, ara vorem si respeta la façana "idènticament" a com era abans, com obliguen a tots els que son amos de cases de l'entorn del Castell. I si no, ho pregunteu al farmacèutic, per quan li ha eixit la festa de l'obra.

Anònim ha dit...

I l'expedient dels policies, com va? Deu anar en carro, per lo que tarda.